Harley Davidson dealers in Nederland

Harley Davidson heeft ook in Nederland een grote aanwezigheid. De motorzaak heeft dealers in bijna alle provincies, voor een totaal van 9 dealers verspreid over het land. De meeste dealers in Nederland specialiseren zich in Harley-Davidson modellen, maar een paar dealers bieden ook motoren van andere merken aan.

MotoPort Goes

Deze dealer is gesitueerd in Goes, in de provincie Zeeland. Het bedrijf dealt zowel in traditionele als moderne Harley-Davidson motoren, maar ook in motoren van andere merken, zoals Yamaha en Suzuki. MotoPort verkoopt onder andere motoren, scooters, onderdelen, accessoires, motorbanden, helmen en motorkleding. Het bedrijf doet ook aan verhuur, reparatie en onderhoud en tweedehands producten. Het pand is te vinden op Nobelweg 4 in Goes en is open van maandag tot en met zaterdag, van half 8:30 tot 17:00, 18:00 of 21:00, afhankelijk van de dag.

Motor Saloon Amersfoort

Motor Saloon bevindt zich in Amersfoort, Utrecht. Deze dealer specialiseert zich in Harley-modellen, zowel oudere als nieuwere. Motor Saloon verkoopt Harley-Davidsons, kleding en cadeauartikelen, accessoires, onderdelen en cadeaubonnen. Ook biedt het bedrijf meerdere services, zoals de verhuur van Harley-Davidsons, virtuele tours van het pand, verzekeringen en garanties en vervangend vervoer. Het biedt geen motoren van andere merken. Motor Saloon is geopend van dinsdag tot en met zondag, met speciale openingstijden afhankelijk van de dag.

West Coast Motors

Deze motordealer bevindt zich in Alkmaar, Noord-Holland. Dit bedrijf specialiseert zich ook in Harley-Davidson modellen, waarbij de focus ligt op de nieuwere versies. West Coast Motors verkoopt motoren, motorkleding, onderdelen, accessoires en cadeaus. Ook is er de mogelijkheid om een motor te huren. De dealer is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00, 18:00 of 20:00, afhankelijk van de dag.

Dutch Hills

Deze dealer bevindt zich in Kerkrade, Limburg. Ook Dutch Hills specialiseert zich in Harley-Davidson modellen. Het aanbod is vrijwel hetzelfde als bij West Coast Motors, met het verschil van een extra accessoire in de vorm van een Jekill & Hyde Exhaust. De dealer is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 17:00 of 18:00 op zaterag.

Central Harley Davidson

Central Harley Davidson is gesitueerd in Veghel, Noord Brabant. De dealer handelt exclusief in Harley-Davidson modellen, zowel de nieuwe modellen als de oudere versies, hoewel die zeldzamer zijn. Ook verkoopt Central Harley Davidson motorkleding, onderdelen, accessoires en andere cadeaus en doet het bedrijf aan motorverhuur. Central Harley Davidson is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 17:00, 18:00 of 20:00, afhankelijk van de dag van de week.

Big-Rivers Harley-Davidson

Deze dealer bevindt zich in Heteren, Gelderland. Net zoals Dutch Hills, Central Harley Davidson en West Coast Motors, specialiseert Big-Rivers Harley-Davidson zich in Harley-Davidson motoren. Ze verkopen onder andere motorfietsen, kleding, accessoires, onderdelen en doen aan motorverhuur. Big-Rivers Harley-Davidson is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 18:00 of 17:00 op zaterdag.

Oude Monnik Motors

Deze dealer is gesitueerd in Vroomshoop, Overijssel. Oude Monnik Motors specialiseert zich in Harley-Davidson motoren, zowel de nieuwere als de oudere modellen. Ook is er de mogelijkheid om motoren te huren en worden er onderdelen, motorkleding en accessoires verkocht. Deze dealer heeft andere openingstijden dan de vorige dealers. Oude Monnik Motors is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 18:00 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is de dealer geopend van 9:00 tot 21:00, en op zaterdag zijn de openingstijden van 9:00 tot 16:00.

HD-Point

HD-point bevindt zich in Drachten, Friesland. Ook deze dealer is gespecialiseerd in Harley-Davidson motoren. Er is gelegenheid om een motor te huren, en de dealer verkoopt ook motorkleding, accessoires, onderdelen en andere Harley-Davidson souvenirs. HD-Point is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 17:00 op zaterdag en 9:00 tot 18:00 op dinsdag en woensdag. Op donderdag is de dealer open van 9:00 tot 18:00, sluit daarna voor een uur, waarna HD-Point weer opengaat van 19:00 tot 21:00. Op vrijdag sluit de dealer om 17:30.

V.D. Heyden Motors & Scooters

V.D. Heyden bevindt zich in ’s Hertogenbosch, Noord Brabant. Deze dealer heeft een breed aanbod van zowel motoren als brommers en scooters. Het biedt voertuigen van meerdere merken aan, zoals bijvoorbeeld Indian, Harley Davidson, Kawasaki en Yamaha. In totaal verkoopt V.D. Heyden voertuigen, motorkleding, helmen, onderdelen, zomer- en winterbanden en accessoires. De dealer biedt ook andere services aan, waaronder onderhoud, keuringen, reparaties en gratis performance checks. V.D. Heyden Motors & Scooters is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 17:00, 18:00 of 20:00, afhankelijk van de dag.