Harley Davidson modellen in 2017

Inhoudsopgave

Harley-Davidson heeft een groot aantal nieuwe modellen in 2017. De motoren zijn op te delen in Street, Sportster, V-Rod, Trike, Dyna, Touring, Softail, CVO en S Series.

#1 Street

De nieuwste Harley-Davidson Street is de Harley-Davidson Street 750. Deze motor staat bekend om zijn grote wendbaarheid, zijn vloeistofgekoelde Revolution X® motorblok, een smal frame en goede vering. De Harley-Davidson Street 750 is er in one-tone en two-tone lakafwerking.

#2 Sportster

Harley-Davidson heeft zes nieuwe modellen in 2017 onder Sportster. Voorbeelden zijn de Harley-Davidson Sportster Iron 883 of de Harley-Davidson 1200 Custom. De Harley-Davidson Roadster heeft een low-end koppel, een wendbare handling en een bouw wat onder andere bestaat uit een 43mm voorvork, dubbele schijfremmen en een gechopt achterspatbord.

#3 V-Rod

In 2017 zijn er twee nieuwe modellen van Harley-Davidson V-rod. Dit zijn de Harley-Davidson V-rod Muscle en de Harley-Davidson Night Rod Special. De V-rod Muscle heeft de bekende Revolution® V-Twin met dubbele bovenliggende nokkenkassen en 120 pk op het achterwiel. De Night Rod specal heeft een gestroomlijnde zwarte voorkant, een laag stuur en een fastback achterkant.

#4 Trike

Ook Trike heeft twee nieuwe Harley-Davidson modellen in 2017. De Harley-Davidson Tri Glide Ultra is vergelijkbaar met de eerdere Ultra Limited, maar dan op drie wielen. De motor heeft een nieuwe Twin-Cooled Milwaukee-Eight 107 motorblok. Andere verbeteringen zijn bijvoorbeeld een 4-speaker premium Boom! Box, een elektronische cruise control en 6.8 kubieke voet aan bagageruimte. De Harley-Davidson Freewheeler is een vernieuwde motor in een vernieuwde cruiser met bobtail achterspatborden, slash-cut pijpen en Enforcer aluminium wielen.

#5 Dyna

Dyna krijgt in 2017 vijf nieuwe modellen bij zijn collectie. Voorbeelden hiervan zijn de Harley-Davidson Fat Bob, de Harley Davidson Wide Glide, de Low Rider en de Harley Davidson Street Bob. Alle vijf zijn voorbeelden van de bobbing trend, het weglaten van zoveel mogelijk niet-essentiële onderdelen voor een gestroomlijnd en veel sneller geheel.

#6 Touring

2017 geeft maar liefst acht nieuwe modellen aan de Touring verzameling van Harley-Davidson. Opvallend is de Harley-Davidson Road King Classic, met Hiawatha koplamp en nacelle uit de jaren 1960. De Classic heeft whitewall banden en envinyl-gecoate zadel cover. De motor is een succesvolle knipoog naar vroeger tijden.

#7 Softail

Ook Softail krijgt in 2017 acht nieuwe Harley-Davidson modellen. Voorbeelden zijn de Harley-Davidson Softail Classic, de Harley Davidson Softail Deluxe, de Harley-Davidson breakout en de Harley-Davidson Softail Slim S. Ook motoren van deze lijn zijn in de bobbing-stijl ontworpen.

#8 CVO

In 2017 produceert Harley-Davidson drie nieuwe CVO-modellen. Dit zijn de CVO Street Glide, de CVO Pro Street Breakout en de CVO Limited. De Street Glide en de Limited hebben allebei een Milwaukee-Eight 114 motorblok. De Pro Street Breakout is in bezit van een Twin Cam 110B motorblok met een heavy breather luchtinlaat, dubbele remschijven en een upside-down voorvork.

#9 S Series

De S Series krijgt in 2017 een totaal van drie nieuwe modellen. De Harley-Davidson Softail Slim S, de Harley-Davidson Fat Boy en de Harley-Davidson Low Rider S. Alle drie zijn in het bezit van een 110B motorblok, zwarte spiegels, stuurverhogers en een goede voor- en achtervering.