Als je van je chopper en shoppen houdt!

Inhoudsopgave

Een nieuw seizoen; tijd voor wat anders

Het is één van de meest bezochte pagina’s op internet voor bestuurders van een motor; een verkoopsite waar particulieren en bedrijven hun tweedehands motoren op te koop zetten. Dat is niet zo gek, want net als bij een auto kan het met een motor zomaar zo zijn geregeld dat je het tijd vindt voor wat heel anders om mee te rijden. Jouw motor gaat wellicht al een aantal jaren mee, maar tijdens het rijden komen er toch wat kinken in de kabel tussen jou en je geliefde motor. Dat is het moment waarop je toch maar eens uit gaat kijken naar een nieuw type motor.

Wanneer je een uitgebreid overzicht wil hebben van motoren die bij bedrijven te koop staan is er één pagina waar je snel naartoe kan gaan; Motoroccasion.nl. Dit is een site waar motorhandelaren uit het hele land hun voorraad op vermelden. Jij kan uitgebreid je informatie invullen over het merk, het type, het bouwjaar, de tellerstand en ga zo maar door. Naar aanleiding van deze gegevens gaat Motoroccasion.nl voor jou op zoek in het bestand naar geschikte modellen. Je ziet gelijk welke handelaar deze motor te koop heeft, waarna je kan bepalen wanneer je er naartoe gaat. Het is aan te raden om voordat je gaat rijden al te kijken wat men voor jouw huidige motor over heeft. Zo kan je bepalen of je met een goede reden de weg op gaat. Een goede deal maken met jouw huidige motor om een beter type te kopen voor het aankomende seizoen; zo begint je winterstop goed. Onze tip is dan ook; bezoek deze website niet hartje zomer want dan wil iedereen een motor kopen of een ander type aanschaffen. Ga er juist naartoe wanneer het motorseizoen op zijn einde loopt. Zo weet je zeker dat je een mooie deal kan maken.  Mensen willen juist dan van hun huidige motor af om bijvoorbeeld het nieuwste model te kopen. Dat is voor jou het moment om toe te slaan; een mooie occasion motor; wie wil dat nu niet.

Voor de snelle jongens op de weg

Bij het programma Wegmisbruikers heb je ze vast wel eens voorbij zien komen. Motorrijders die met hun net nieuwe motor over de weg heen schieten met een tempo waarbij de politie ze niet meer bij kan houden. Met allerlei ingewikkelde achtervolgingstechnieken wordt de snelheidsduivel uiteindelijk aan de kant gezet. Het antwoord wat je dan het meeste hoort is dat mensen wilden testen hoe snel hun motor eigenlijk kan. Een niet zo heel gekke gedachte want een motor op de snelweg houd je eigenlijk continu op de rem voor je gevoel. Dat heerlijke gevoel van hangen in de bochten en vol gas kunnen rijden geeft een kick; dat is iets waar iedere motorrijder stiekem van droomt. Bij Motorsportlifestyle heeft men dat helemaal begrepen. Dit is dan ook de plek waar jij je eens vol gas kan laten gaan op een echt circuit. Heb je een motor waar je wel hard mee kan rijden maar waar je niet het circuit mee op durft, dan is er altijd de mogelijkheid om een supersnel racebeest te huren. Met een BMW S1000RR kan je het circuit op om je helemaal uit te leven. Zo’n dag circuit rijden doe je natuurlijk niet alleen. Je sluit je altijd aan bij een andere groep motorfanaten maar leuker is het nog om een cadeaubon te geven aan een vriend of vriendin die net als jij de spanning van een echt circuit wel eens wil voelen. Je rijdt op de twee meest bekende circuits van Nederland. Het circuit van Zandvoort is het meest bekend door en voor de autosport. Gelegen langs de kustlijn is het een mooie plek waar je kan racen en waar je snelheid kan combineren met ontspanning op het strand. De rit naar het circuit alleen al is de moeite waard, maar het uiteindelijke racen is de ultieme beloning. Motorsportlifestyle is dan ook geen eenmalig evenement; het is een complete competitie waar je aan kan deelnemen. Er worden trainingen circuit rijden gegeven waarbij jij leert om het uiterste uit jouw motor te halen. Je leert er ook zaken zoals het opvangen van een valpartij op een verantwoorde manier. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je weet het maar helemaal nooit.

Hoe kleed jij je onderweg?

Tijdens de rijlessen leerde je het al; jouw veiligheid op de motor begint niet met een dure motor maar met goede motorkleding. Je kwam op rijles en kreeg een motorpak van de instructeur wat je kon dragen tijdens de rijles. Na het behalen van je rijbewijs sta je er echter zelf voor. Wil je gaan toeren met je motor, dan zal je een motorpak moeten aanschaffen. De kunst is dan om een pak te kopen wat het praktische met het mooie combineert. Een Held motorkleding is op dat moment de beste keuze die je kan maken. Je koopt een pak wat van een eersterangs kwaliteit is, en wat er daarnaast ook nog eens mooi uit ziet. De pakken zitten niet nodeloos zwaar om je lijf, en de belijning is zowel classy als comfortabel. Voor mannen is er een ruime keuze aan motorpakken die zowel clean strak als vintage zijn. Voor vrouwen is er iets wat eigenlijk onmisbaar is voor vrouwelijke bikers. Held motorkleding heeft namelijk een complete lady lijn beschikbaar waarbij er extra aandacht is besteed aan bijvoorbeeld de breedte van je heupen en aan de bovenwijdte van een motorjack. Doordat de jacks de juiste snit hebben zit je niet als vrouw in een slobberend motorpak wat eigenlijk voor een man bedoeld is. Jij rijdt immers graag op jouw motor, dus waarom zou je er ook niet op dat moment goed uit zien? Wil je een gilet of een jack wat je kan aantrekken wanneer je de motor stalt, dan koop je dat uiteraard ook van Held. Zo blijf jij biker style wanneer je ergens heen gaat. Jouw lifestyle is namelijk iets waar je trots op mag zijn.